TARVIKEPÄIVITYS

Aurinkopaneeli

GPBM Nordic sponsoroi retkikuntaamme virtalähde tarvikkeilla. Saimme tänään aurinkokennolaturin ja akkulaturin. Muztagh Atan perusleiritasolla ennakkotietojen mukaan on gsm yhteys. Näillä varmistamme sähkön saatavuuden, jos operaattorin aggregaatit eivät toimisi perusleirissä. Ja muutenkin voi sähkökatkoksia olla tuolla päin maailmaa..

Aurinkokennolaturi                                                                                                                                                                             USB-liitännällä varustettu ohut ja kokoontaitettava aurinkennolaturi, joka kulkee vaivatta mukana. Jolla voi ladata niin kännykät kuin MP3-soittimet. Laturi toimii myös pilvisellä ja sateisella säällä. 5 V/890 mAh. Mitat (kasassa) 195x130x35 mm. Paino 250 g.

GP Portable Powerbank 10400
Joustava, kannettava laturi älypuhelimille, tableteille jne. 10400 on GP:n tehokkain laturi. Voi esim. ladata äly-puhelimen 5 kertaa. Laturi on varustettu kahdella USB-portilla.

Gpbm

Mainokset

One thought on “TARVIKEPÄIVITYS

  1. Tervehdys poijjaat…hyvät näyttää olevana varusteet. Hyvää reissua vaan ja pitkää ittenne terveinä, vanha sanonta: vuoret ne pysyy siellä kyllä, ei ne karkaa vaikkei huipulle aina pääsisikään.
    Seppo I

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s